דליפת שתן בקפיצה בטרמפולינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/03/2012 | 13:34 | מאת: לאה

שלום רב. אני אחריי מספר לידות ומעולם לא היתה לי בעיה של דליפת שתן. לאחרונה קנינו טרמפולינה גדולה לחצר ובזמן הקפיצה יש לי פתאום בעיה של דליפת שתן לא רצונית. רציתי לדעת אם הקפיצה יכולה להחמיר או ליצור בעיה כזו או שזה בסדר ואולי אפילו מחזק את השרירים. אני נהנית לקפוץ עם הילדים אבל לא רוצה בשום אופן ליצור מצב שבו אני מזיקה לעצמי. תודה. לאה

13/03/2012 | 10:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לך דליפת שתן קלה במאמצים. פני לפיסיוטרפיה לחיזוק ריצפת האגן בקופת החולים שלך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה