אפניים ורצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/02/2012 | 09:14 | מאת: מיכל

שלום רב, ילדתי לפני שבועיים תינוק במשקל גדול מאד במהירות רבה. נראה לי שיש נזק גדול לרצפת האגן (דליפת שתן, עצירות, צניחת קירות הנרתיק, אם אני מרגישה נכון), מאידך, אין לי קרעים או תפרים. האם רכיבה על אפניים (לא למטרת ספורט, אלא התניידות) עלולה להחמיר את המצב או שזה בסדר? תודה רבה מראש על התשובה.

08/02/2012 | 13:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

בסדר גמור

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה