עצירויות שהופיעו עם התחלת חיזוק שריריי האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/01/2012 | 10:11 | מאת: יניב

שלום התחלתי לחזק את שריריי האגן והופיעו לי עצירויות. וממה שהבנתי עצירויות מחלישות את שריריי האגן כך שזה בלתי אפשרי להשלים את חיזוק שריריי האגן. והבנתי שהחיזוק יכול לרפא עצירויות ,דבר שסותר אחד את השני. מה אפשר לעשות כדי להשלים את חיזוק שריריי האגן בלי עצירויות ובלי בעיות? תודה

18/01/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

חיזור ריצפת אגן לא קשור לעצירות. עליך לעבור ברור מלא של תפקוד ריצפת אגן ורק לאחריו התאמת טיפול

30/01/2012 | 15:48 | מאת: ריקי ביטנר

שלום יניב. שמי ריקי ואני מורה לפלדנקרייז ומתחמה ברצפה האגן. התופעה מוכרת. יש להתייחס לעצירות כאל שלב ביניים. יחד עם זאת לטפל בעצירות על ידי שתיה מרובה, אכילת סיבים תזונתיים ממקור טבעי - כלומר אורז ודגנים מלאים, להרבות באכילת ירקות ופירות. אם יש צורך להוסיף יוגורט המכיל חיידקים "טובים" או לצרוך את החיידקים הטובים בכמוסות שניתן לקנות בכל בית טבע. לפעמים עישון או שתיה מרובה של קפה מחמירה את תופעת העצירות. אם תוכל להגביל את כמות הקפה והסיגריות תראה שיפור ניכר. בהצלחה ריקי. אתה מוזמן להתייעץ בהמשך בטלפון 0528916223

30/01/2012 | 15:53 | מאת: ריקי

שלום יניב, שמי ריקי ואני מורה בשיטת פלדנקרייז. עם התמחות ברצפת האגן. תופעת העצירויות מוכרת, אך אין צורך להפסיק את התרגול, רק קצת פחות כוח אם אפשר. מעבר לזה יש צורך לשים לב לתזונה לשתות הרבה מים, הרבה ירקות ודגנים מלאים לחם מלא וכדומה. בנוסף יוגורט, או החיידקים הטובים שניתן לרכוש בכל בית טבע. לשים לב אם שתיית קפה מייבשת את המעי - להפחית בכמויות. גם עישון רב יכול לייבש את מערכת העיכול. אם תרצה לשאול שאלות נוספות בטלפון:0528916223

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה