פתח תקוה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/10/2011 | 08:02 | מאת: פרידה

אני מקבלת אופלוקסצין (200 מ"ג) מזה יומיים כדור פעמיים ביום, אתמול לאחר 3 כדורים החלו כאבים ברגליים מהירך ולאורך כל הרגליים, היה לי קשה לישון מכאב מציק, אני בת 63 בריאה בדרך כלל, לא ידועה לי סיבה לכאבי הרגליים. על פי מה שרשום בעלון, יתכנו כאבים בשוק ויש להפסיק את התרופה, אגב על פי תוצאות הבדיקה נאמר לי לקחת במשך 10 ימים 2 כדורים ליום, מה עלי לעשות?

24/10/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

ביעוץעם הרופא המטפל להחליף אנטיביוטיקה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה