דליפת שתן בהריון.. חודש חמישי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/10/2011 | 23:23 | מאת: בר

שלום רב לד"ר! אני כרגע בשבוע 22 להריוני השלישי. אני ב"ה בחורה צעירה ובריאה בדר"כ. דבר שמטריד אותי מאוד בעיקר בהריון הנוכחי: דליפת שתן- כמעט בכל תעטשות (קורה אצלי הרבה..) ואני חושבת שגם דולף קצת בלי קשר- לפעמים בלילה וכו. - אני מתארת לעצמי שזה רק ילך ויחמיר עם גדילת העובר והכובד ולכן שואלת: מה אני יכולה לעשות כדי להקל על זה? זה כמובן ממש לא סימפתי תודה רבה!

24/10/2011 | 08:46 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לפסיוטרפיסטית של הקופה לאימון ריצפת אגן. לאחר הלידה עליך לעבור ברור מלא וטיפול בהתאם. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה