בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2011 | 12:26 | מאת: julie

שלום ,אני בת 56 ,3 לידות רגילות ,מקבלת סבסטטין באופן קבוע לפני כחצי שנה התחלתי לחוש בצורך דחוף לשתן עם אפשרות להתאפק עד השרותים , ממש בהגיעי לשרותים השתן ממש בורח ללא שליטה , לפני הגיעי לשרותים יש לי יכולת להתאפק , האם זה יכול להיות מצב כתוצאה של לחץ בעמוד השדרה , בלט/פריצה דיסק. או תופעת גיל המעבר אין לי תופעות גיל המעבר נוספות תודה אודה לתשובך

15/10/2011 | 06:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לך כיס שתן רגיז.כול הסיבות שתארת תורמות למצב. הטיפול לאחר ברור תרופתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה