בריחת שתן למרות תקינות הבדיקה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/09/2011 | 18:23 | מאת: אלי

אני סובל מפריצת דיסק חמורה בעמוד השדרה. בעקבות זאת החלו לי בריחות שתן. בדיקה אורודינאמית שביצעתי הראתה שהכל תקין אבל למרות זאת עדיין יש לי בריחות שתן. חשוב לציין שלפני הפציעה הייתי בן אדם בריא ללא בריחות שתן בכלל כיצד זה ייתכן שהבדיקה לא מצאה שום דבר אבל למרות זאת יש לי בריחות שתן

30/09/2011 | 15:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי. ככלל תתכן דליפת שתן ובדיקת מעבדה- אורודינאמיקה תקינה. שנה טובה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה