דליפה קלה ובדיקה אורודינאמית תקינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/02/2004 | 18:07 | מאת: רינה

שלום! אני בת 46 וסובלת מזה מספר חודשים מטפטוף שתן קל אבל מאוד מציק וגורם לרטיבות תמידית. עברתי אולטראסאונד של דרכי השתן ולא נמצא שום ממצא חריג. עברתי בדיקה אורודינאמית וגם שם הכל היה תקין. בבדיקה הגופנית הרופא לא ראה דליפה. קפצתי והשתעלתי והשתעלתי תוך כדי קפיצה...וכלום. ובכל זאת, אני ממש יכולה להרגיש כל חצי שעה בערך, את הטיפה נוצרת במעלה השופכה ויורדת לאיטה, ואני לא יכולה לעצור אותה. אז מה יש לי? ומה אפשר לעשות בנידון חוץ מהגדלת ההכנסות של יצרני "אולדייז"? וגם: מה ידוע לך על תורת השרירים הטבעתיים של פאולה? תודה מראש רינה

09/02/2004 | 18:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש להשלים את ההערכה ע"י בדיקה נוירולוגית. מבחן הפד ודרים נוספים לפי הצורך כגון ציסטוסקופיה. פני לאורוגינקולוג תרגילי פאולה נכונים ועשויים לעזור לבעיות מסויימות בברכה

01/11/2008 | 21:49 | מאת: רחל מד

שלום רב רציתי לברר היכן אני יכולה לעשות בדיקה אורודינאמית? יש בבאר שבע מקום מתאים? תודה רחל מד

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה