דלקות בשלפוחית ממקור חיידקי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/09/2011 | 15:53 | מאת: איב

שלום ד"ר קונדריאה דקה לפני שבעלי ואני מתגרשים, אני פונה אליך אולי יש משהו שתוכל לספר לי שלא ידעתי. אני בת 54. סובלת מזה המון שנים מדלקות בשתן, בדרך כלל בתרבית נמצא קולי או קלבסיאלה. הדלקות ת מ י ד אחרי מגע מיני. אני נשואה + 4 ילדים. למרות כל ההיגיינה ופיפי אחרי ולפני, אין מצב שאני לא חוטפת זיהום תוך 48 שעות אחרי. שנים שלקחתי כדור רספרים פורטה מייד אחרי אבל כעת גם זה לא עוזר. החיידק שלי עמיד לרוב האנטיביוטיקות ואני די אומללה. יש מצב שרופאים אינם מתייחסים בכובד ראש לבעיה הכואבת הזו שלמיטב ידיעתי תוקפת 30% מנשים. אנא! שמישהו יסביר לי למה זה קורה ומה עושים? אין לי איכות חיים בלשון המעטה.

10/09/2011 | 10:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

בעייתך מוכרת. את סובלת מזיהום הנגרם בעת מגע מיני. הטיפול המניעתי עזר אך כעת לכשהתווסף גיל המעבר ועמידות מערכת השתן ירדה עוד יותר היא לא מספיקה. אורוגינקולוג יוכל לבדוק ולעזור לך בבעייתך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה