חיזוק רצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/07/2011 | 10:15 | מאת: אלה

שלום אני בהריון בשבוע 21 ורציתי לדעת אילו תרגילים עליי לעשות כדי לחזק את רצפת האגן, אני רוצה לעשות תרגילים בבית אבל מפחדת שאעשה איזשהו נזק, האם זה אפשרי? יש לי כדור פיזיו בבית האם יש תרגילים שאוכל להיעזר בכדור?

14/07/2011 | 10:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

חיזוק ריצפת האגן חשוב אך חייב להעשות בהדרכה נכונה פני למכון פיסיוטרפיה בקופת החולים שלך. בברכה

14/07/2011 | 15:59 | מאת: אלה

תודה על התשובה רק אני לא כ"כ מבינה, אני יכולה לפנות למכון בלי שום הפנייה? ומה עליי לבקש? לקבוע תור אצל איזה רופא?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה