כאבי אגן מחרידים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/05/2011 | 21:00 | מאת: אושר

שלום, שמי אושר ואני בת 29 אני סובלת מכאבי אגן עוצמתיים וגליים המתחזקים והמצב מחמיר, אינני מסוגלת לשבת ולשכב על הגב , רק על הצד עמ כריות וכאבים. בלידה ראשונה עשו חתך חיץ שבו חתכו ותפרו ותפסו עצב ובעיקבות לידה זו יש לי כאבי זץ פנימיים ברצפת האגן וכן נקודות. ללא תחושה וובריחת שתן וכאבים ביחסי מין ואחרי הלידה האחרונה כאבי תופת באגן מכל צדדיו עמ הקרנה לרגליים אני מתקשה לתפקד ומקבלת מורפין וארקוקסיה 120

25/05/2011 | 12:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

מצבך נשמע מורכב. יש צורך בפרטים מלאים ובדיקה. גם באם עשית ברור שלם תמיד יש מקום לפנות לחוות דעת נוספת. פני לאורוגינקולוג עם כול המסמכים שבידך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה