בן 81, בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/04/2011 | 23:56 | מאת: איתן

לפני 9 חודשים אבא שבר את הירך. במשך חודש וחצי היה עם קטטר בביה"ח . לאחר הורדת הקטטר מטופל בקסטרל, קרטיה, אנלדקס ואמלו. שתיים האחרונות( עבור לחץ דם) הוא קיבל גם לפני ששבר את הירך. לפני כ 15 שנה עבר אירוע מוחי אך חזר לחיים רגילים לאחר זמן מאוד קצר. אבא נזקק למתן שתן בלילות מידי כשעה ולפעמים גם חצי שעה. לאחרונה חלה הרעה נוספת - בריחת שתן אפילו במשך היום. אבא מתקשה בהליכה ונזקק לעזרה כך שהבעייה גורמת לו סבל פיזי רב מלבד חוסר הנוחות שבבריחת השתן. יש לציין שאבא ישן טוב במשך היום לפעמים גם 3 שעות ברציפות. זה עתה חזרנו מרופא אורולוג ולפי דבריו הערמונית אינה מוגדלת כמו כן אין כמויות של שתן שנשארות בשלפוחית לאחר השתנה. בבדיקות דם הכל תקין. אלטרסאונד תקין. ואני שישן איתו בלילה וצריך לקחת אותו לשירותים כל שעה מיואש ואובד עיצות. אודה לך מאוד אם ניתן לקבל הנחיות לכיוונים נוספים לבדיקת הבעייה. תודה.

13/04/2011 | 11:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה בבקשה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה