דליפת שתן במצבים מסוימים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/03/2011 | 18:25 | מאת: מיכל

אני בת 47,אם לשלושה ילדים גדולים.בשנים האחרונות אני סובלת מדליפת שתן כשאני צוחקת חזק,כשאני מתעטשת או משתעלת.הדבר מפריע לי מאוד.ידידתי עברה ניתוחון והבעיה נפתרה.האם זה מסוכן?האם זה מתאים לכל אישה? אודה לעצותיך, מיכל

11/03/2011 | 19:24 | מאת: ד"ר קונדריאה

ההוכחה היא הצלחת הניתוח שלה. הניתוחים לתיקון דליפת שתן במאמץ מאוד יעילים ובטוחים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה