פתרון לא כירורגי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/02/2011 | 08:17 | מאת: רותי

בת 64. בחודשים האחרונים אין כמעט זרם בשירותים בעת מתן שתן, אלא זרזיפים חלשים ובקושי מורגשים. לא היו לידות. האם זו תופעה מוכרת שקשורה בגיל? חולשת שרירים (דווקא מתעמלת)? בעיה עצבית? כמובן שזה לא נוח, כי אני חוששת כל הזמן שלא ארגיש ושלאחר היציאה מהשירותים תמשיך דליפה. האם שיטת פאולה יכולה לעזור? ביו-פידבק?

27/02/2011 | 06:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת בדיקה עי אורוגינקולוגי יש לשלול מספר מצבים כגון צניחה הפרעה נוירולוגית וכו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה