תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/02/2011 | 07:37 | מאת: משה

בשנת 2000 נפגעתי בגב ועברתי דיסקטומי בL4-L5 ופגיעה ב S1 מאז החלו לי בעיות בתכיפות שתן לאחר כמה שנים המצב הוטב לפני שנתיים עברתי ניתוחים לקיבוע באותו מקום והמצב הפך להיות סיוט אני משתי כל בממוצע 4 פעמים בשעה ומתעורר גם בלילה ולא יכול להחזיק את השתן יותר מידי הלחץ נהיה בלתי נסבל עברתי בדיקות סוכר וכולי מקיפות עיי אורולוג שלא מצא ממצאים אחרים דבר ראשון האם הסיבה היא מהגב UNV BH,I KGAU, TBH JHH CXHUY UCCUAV DSUKV

21/02/2011 | 09:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

זהו פורום העוסק בבעיות בנשים בלבד.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה