תיקון שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/12/2010 | 09:54 | מאת: אוהד

לכבוד הד"ר שלום רב ברצוני להסב לתשומת לבך בעיה. חמי לפני כבערך שנה עבר אירוע מוחי,עקב זאת ולאחר בדיקה שעבר אצל רופא גילו כי שלפוחית השתן שלו הצטמקה מ300 cc ל77 cc ועקב הנתון הזה המטופל מתקשה במתן שתן ועקב זאת הרופאים החליטו כי עליו להיות עם קטטר. האם ניתן לבצע איזשהו ניתוח היכול להגדיל לו את שלפוחית השתן או פתרון אחר שניתן לבצע על מנתץ לפטור אותו מן הקטטר. בברכה והערכה אוהד.

23/12/2010 | 12:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש ניתוחים כאלה- עי הגדלת כיס השתן במעי. פנה לפורום אורולוגי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה