האם בדיקה אורודינמית מצריכה הזרקת יוד?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/12/2010 | 20:14 | מאת: משהי

שלום רב בעוד כחודש עלי לעבור בדיקה אורודינמית בתה"ש ונשאלתי אם אני אלרגית ליוד כי יש צורך בהזרקת יוד בתהליך הבדיקה.האם הבדיקה אכן מחייבת הזרקת יוד?ומה המשמעות לכך מבחינת התחושות בגוף ?איך אדע אם אני אלרגית?ומה קורה אם במהלך הזרקת היוד מתבררת אלרגיה? לתשובתך המהירה אודה

13/12/2010 | 22:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

באורודינמיקה אין הזרקת דיו כלל. דברי עם המבצע שכן יתכן והוא משלב זאת בבדיקה נוספת. בברכה

14/12/2010 | 12:22 | מאת: משהי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה