דליפת שתן לאחר טיפולי כימוטראפיה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/12/2010 | 21:18 | מאת: לימור

שלום רב, לאחר סיום קבלת טיפולי כימוטראפיה (ac,taxol,hertzeptin) הופיעה ירידה משמעותית ביכולת ההתאפקות שלי, האם ישנו קשר ידוע לכך? האם זה קשור אולי לנטילת כדורי טמוקסיפן? תודה מראש,לימור

13/12/2010 | 22:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין קשר ידוע. הטמוקסי מוריד את ההורמונים ועשוי להחמיר במידה מסויימת מצב קיים של דליפת שתן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה