בריחת שתן אחרי ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/01/2004 | 23:01 | מאת: דנה

אמי עברה לפני כשבועיים ניתוח לכריתת רחם וגינלית ותיקון קדמי ואחורי ו-TVT . לפי דברי הרופאים הניתוח עבר בהצלחה. אמנם לאחר התאפקות ו/או התעטשות עדיין ישנה דליפת שתן קלה. האם זה אומר שהניתוח לא הצליח? אודה לך על תשובתך.

02/02/2004 | 08:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ועדיין קיימת דליפת שתן במאמץ הרי שמטרת הניתוח לא הושגה. בכל מקרה את חייבת ביקורת והמתנה עד ל6 שב אחר הניתוח ע"מ להסיק מסקנה סופית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה