בדיקה אורודינמית/TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/01/2004 | 23:47 | מאת: לימור

ד"ר שלום, 1.עברתי בדיקה אורודינמית. נמצאתי סובלת מ GSI ו DI קל.(מה משמעות המונחים?) ברצוני להבין את חומרת הבעיה שלי עפי' הבדיקה, הייתי רוצה להבין את תוצאות הבדיקה וערכיה. 2.ניתוח TVT- אם הניתוח לא מצליח, האם יכולה להיות החמרה במצבי ? 3.האם לאור האבחנה בבדיקה האורודינמית יש עדיין אפשרות לשיפור המצב ע"י תרגילי פיזיותרפיה ? תודה , לימור

02/02/2004 | 08:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

במצב המעורב כדי לטפל ראשית בdi ורק לאחר מכן ניתוח ל-gsi . בנשים צעירות ומצבים קלים פסיוטרפיה בהחלט עשויה לעזור. כדי לנסות. במדה והניתוח מכשל, לא תהיה הטבה אך הסיכון להחמרה נמוך- בידים מנוסות. במדה והניתוח נכשל, ניתן לחזור עליו או על ניתוח אחר לאותה מטרה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה