מתן שתן בדחיפות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/10/2010 | 08:35 | מאת: שאול

אני סובל ,מפריצת דיסק בגב תחתון ,עקב נפילה.יש לי דחיפות למתן שתן,רק שאני עובר כאבים עזים בגב וברגלים.יש מצבים שאני הולך לשירותים ,בין 12 ל15 פעם בלילה למתן שתן .כמויות השתן גבוה,אני מרגיש יובש בפה.כשאני לא סובל מכאבים אני נותן שתן ,פעם הוא פעמים בלילה .בבדקה סוכר בדם ,הבדיקה תקינה.התרופות שאני נוטל לכאבים,אוקסיקונטין ומסוליד ביקרתי אצל אורולוג בעבר ,קיבלתי טיפול לא עוזר אשמח לקבל יעוץ מהדוקטור אם אפשר לטפל בגב.כשיש כאבים בגב ,הכאבים לאורך כול הגב . .

02/11/2010 | 12:28 | מאת: ד"ר קונדריאה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה