דליפת שתן לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/07/2010 | 17:47 | מאת: י.

שלום רב, סבתא שלי בת 70, חולת סכרת. עברה הקרנות וטיפול כימותרפי לאחר כריתת גידול סרטני ברקטום. מאז היא סובלת מבריחה של השתן וחוסר שליטה. כמו כן פעמים רבות ישנו דימום בשתן.יצוין כי היא בעלת משקל רב ומתקשה להגיע במהירה לשירותים. האם יש פתרון לבעיה זו? אם כן, מהן אפשרויות הטיפול? תודה רבה

22/07/2010 | 10:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש צורך באבחון אורוגינקולוגי שכן מקרים רבים יגיבו לטיפול תרופתי. אפשרויות ניתוחיות לא יורדות מהפרק אך הרקמות שסבלו את ההקרנה םפגיעות הרבה יותר ולכן יש לשקול היטב את התועלת הצפויה לעומת סיבוכים אפשריים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה