מה זה ניתוח TVT ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/06/2010 | 10:38 | מאת: קרן

שלום, אני בת 34 ואחרי 3 לידות וסובלת לאחרונה מבריחת שתן,שמעתי על ניתוח TVT לטיפול בבריחת שתן , מה זה ניתוח TVT ועד כמה הוא טוב ? והאם ההחלמה אחרי הניתוח היא מיידית הוא יש זמן החלמה ארוך , אודה לך על תשובה בנושא זה. קרן

15/06/2010 | 09:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

ניתוח נרתיקי זעיר פולשני להפסקת דליפת שתן במאמצים. בידים נכונות והתוויה נכונה סיכויי הצלחתו כ-90% וההחלמה תוך ימים ספורים. בברכה

23/10/2010 | 23:42 | מאת: פרידה

עברתי נתוח לפני שבוע לא ברור לי כמה זמן אני חיית להימנע מהרמת חפצים כבדים מה זה חפצים כבדים שמעתי דעות שונות מתי אפשר לחזור לחדר כושר ולאיזה פעילות.תודה מראש פרידה

23/10/2010 | 23:42 | מאת: פרידה

עברתי נתוח לפני שבוע לא ברור לי כמה זמן אני חיית להימנע מהרמת חפצים כבדים מה זה חפצים כבדים שמעתי דעות שונות מתי אפשר לחזור לחדר כושר ולאיזה פעילות.תודה מראש פרידה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה