ניתוח TVT על ידי מתמחים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2010 | 17:15 | מאת: שושי

התכוונתי לעבור ניתוח TVT בבי"ח ציבורי.אמנם נפגשתי עם ראש מחלקת אורוגניקולוגיה אך נאמר לי שהניתוח עצמו יבוצע על ידי מתמחים בהשגחת רופא בכיר. האם זה הנוהל בכל בתיה"ח הציבורים? האם ישנם בתי"ח בהם הרופאים המומחים עצמם מבצעים את הניתוח, או שעלי ללכת באופן פרטי (או דרך מושלם) על מנת שאנותח על ידי רופא בכיר? תודה

07/06/2010 | 00:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

העיקרון והנוהל בכול בתי החולים הצבוריים ובכול המקצועות הכירורגיים הוא לספק את הטיפול המיטבי למטופל. כוון שרופאים צריכים גם ללמוד את המקצוע רבים מהניתוחים מתבצעים בידי מתמחים בהדרכת מומחים. לא ניתן בביח ציבורי לבקש מנתח מסויים. במסגרת ביטוח רפואי משלים, דרך ביטוח בחברת ביטוח או באופן פרטי ניתן לפנות למנתח ספציפי ולהנתח על ידו בביח פרטי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה