דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/06/2010 | 17:50 | מאת: מיקה

אני בת 46, לידה 1 קייסרית מלפני 14 שנה. לאחרונה בקימה בבוקר מהמיטה אני מגלה שהיתה לי דליפת שתן . במשך היום אין שום דליפה גם לא במאמץ. אני חושבת שזה קורה לי כשאני מתישבת בבוקר במיטה לאחר שנת הלילה ומגלה זאת בשרותים. מה דעתך ? האם כדורים מסויימים גורמים לזה, אני מטופלת כחודש ב 1 לופרסור בלילה ו-1 קספו בערב כטיפול מונע למיגרנה ? מה לעשות ?

07/06/2010 | 00:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא קשור לתרופות, מדובר בסימנים ראשונים של כיס שתן רגיז או בעיה בהתרוקנותו, לפני לעיוץ אורוגינקולוגי לאבחון מלא והתאמת טיפול, יתכן תרופתי, בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה