תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/04/2010 | 11:43 | מאת: אירית

אני בת 51 ללא מחזור. בריאה ,בדיקות דם תקינות. סובלת המון שנים מתכיפות במתן שתן אך לא משהו מטריד. אולם לפני כשלושה שבועות לאחר התאפקות התחלתי להרגיש תכיפות ודחיפות במתן שתן ללא צריבה . היה חג ואי אפשר היה לעשות בדיקות והרופא נתן לי זינט שלא עזר ואח"כ ציפרודוקס שגם לא עזר. עשיתי פעמיים בדיקות שתן כללית ותרבית ויצא תקין.הייתי אצל רופא נשים בדק ואמר שיש לי שלפוחית רגיזה ונתן לי וסיקר זה היה לפני כשבוע וזה לא עוזר רק גורם לי לעצירות. אני ממש סובלת כי כל הזמן אני צריכה לשרותים,לא מתרוקנת,יוצאת מהשרותים וכבר צריכה פיפי. מה יכול להיות,אני לחוצה שמה זה סרטן והתור הבא לרופא הוא בעוד שבוע. תודה

23/04/2010 | 12:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

זה לא סרטן. פני לאורוגינקולוג לברור מלא. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה