חיפוש פיתרון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/04/2010 | 16:32 | מאת: אלי

שלום ד"ר קונדריאה אני בת 57 נשואה עם שלושה ילדים ו2 הפלות . לפני 5 שנים התחלתי לסבול מתכיפות ודחיפות בשלפוחית. בשנת 1981 עברתי ניתוח בשחלות. בשנת 2004 עברתי ניתוח כיס מרה.וב-2009 היה לי שבר בטבור שדרש ניתוח. יש היפוטירואידיזם. בחיפוש תשובה בזבזתי הרבה זמן עד שהעתי לבילינסון ושם בזבזתי עוד שנתיים. עשו לי פעמיים ציסטוקופיה וביופסיה ובדיקת תפקוד השלפוחית וטיפולים בdmso ללא חומר מרדים וסוף הודיעו לי אין פיתרון. בכרמל עשיתי שוב את כל הבדיקות ושטיפות והפרין וקורטיזון. בעבר ניסיתי את כל התרופות דטרוזיטול ועוד שני חברים. עשיתי פיזיוטרפיה ליקום רצפת האגן ושם כל פעם הייתה תמונה שונה מהשבוע הקודם. היום אני די מיואשת ופניתי שוב לרפואה אלטרנטיבית. חוץ מהשינוי בתזונה אני מטופלת בהילינג, שיטת .BOWEN and EFT השינויים המורגשים הם ההתנהגותים. התהליך הוא איטי ונדרשת המון סבלנות . האם יש לך המלצות או כיוונים שאתה יכול להמליץ עליהם. בברכה והוקרה על עבודתך אלי

23/04/2010 | 12:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה והכול יכשל פני אלי. ואדון אתך על השתלת קוצב בעכוז לטיפול במצב אותו את מתארת. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה