צניחת שלפוחית השתן דרגה 2

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/03/2010 | 21:43 | מאת: יעל. ה

ד"ר קונדריאה שלום, אמי בת 58 קיבלה היום בשורה מרופא הנשים כי יש לה צניחת שלפוחית השתן דרגה 2. נאמר לה שעליה לעשות תרגילים לחיזוק רצפת האגן בתדירות עולה ולחזור בעוד כחודש. שאלתי היא- מה זה אומר שלב 2 , האם ניתן לעשות עוד משהו מלבד התרגילים, האם המצב יכול להחמיר והאם יש פתרונות חוץ מניתוחים שונים כיוון שאמי מפחדת מכך מאוד. בברכה, יעל.

06/03/2010 | 17:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

דרגה -2 היא צניחת כיס השתן עד פתח הנרתיק. חיזוק שרירים עשוי להואיל. בברכה

25/10/2015 | 20:41 | מאת: רוית

כשאתה מתכוון שפיזיותרפיה עשויה לעזור מה כוונתך באחוזי הצלחה?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה