בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/03/2010 | 21:53 | מאת: שרון

שלום רב, כאשר אני קופצת בטרמפולינה עם ילדיי, בורחות לי כמויות גדולות של שתן, זאת על אף שהטלתי את מימי רגע לפני שעליתי לקפוץ עמם. במהלך קפיצותי, אני מתאמצת מאד לכוץ את השרירים בכדי למנוע בריחת שתן, ברצוני לדעת, האם יש סיכוי שאם אמשיך להתאמן בצורה זו, מצבי ישתפר? מאחר ואני לרוב נמנעת מלקפוץ עמם, מסיבה זו, למרות שאני מאד אוהבת לקפוץ. כמו כן, בעיון בתכתובות בפורום, הבנתי שיש משקולות שיכולות לסייע , האם היית ממליץ לי לנסות ? תודה מראש.

06/03/2010 | 17:08 | מאת: ד"ר קונדריאה

אימון לחיזוק רצפת האגן ומישקוליות עשויות בהחלט לעזור. במידה ולא אזי יש ניתוח זעיר פולשני יעיל למצב זה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה