ניתוח לתיקון צניחת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/01/2004 | 12:12 | מאת: שושי

אני בת 52 וסובלת מצניחה של : השלפוחית בדרגה 3, צניחת נרתיק, צניחת רקטום. המליצו לי על ניתוח משולב. אבקש פרטים, םיכונים, םיבוכים.

24/01/2004 | 08:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

את מוסרת על צניחת נרתיק. אני מסיק שעברת כריתת רחם בעבר. לפי תאורך את אמנם זקוקה לניתוח משולב. עליך לעבור ברור אורוגינקולוגי וברור פרוקטולוגי לפני החלטה ניתוחית, מכוון שתוצאות הברור עשויות לעזור בהחלטה לסוג הניתוח. במצב כמו שלך יש צורך בברור משולב של "פורום ריצפת אגן" היחיד הקיים כיום הוא אצלנו במרכז הרפואי וולפסון. יש מספר ניתוחים אפשריים , דרך הבטן, בלפרוסקופיה, או בגישה לדנית. ההחלטה קשורה ותלויה באבחון המלא. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה