דלקות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/10/2009 | 20:56 | מאת: ענת

הנני בת 54, לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח הוצאת רחם,שחלות והרמת שלפוחית השתן עם רשת tvt , מאז הניתוח אני סובלת מדלקות בדרכי השתן ( אי-קולי)מעל 100,000 לעיתים תכופות. בשנה האחרונה,בתדירות של אחת לחודש וחצי! , התחלתי לפני 3 חודשים טיפול מונע (זינת 125 מ"ג),נשארו לי עוד מספר כדורים ושוב חזרה הדלקת.ברצוני לציין: 1. שעד הניתוח מעולם לא סבלתי מדלקת בדרכי שתן. 2. הדלקת בוודאות לא נובעת מקיום יחסי מין. 3.האם יכול להיות קשר בין הניתוח לדלקות החוזרות ונישנות? 4.אני נוטלת כל יום כמוסה מחוזקת של קרנמיקס (חמוציות ע"פ המלצת הרופא). 5. אין לי מחלות רקע ואינני נוטלת תרופות קבועות. 6. מה יכולות להיות הסיבות לכך ומה עוד ניתן לעשות? ניתוח חוזר? אני מיואשת כיוון שאין לי איכות חיים ואני ממש סובלת, בברכה .

03/11/2009 | 08:53 | מאת: ד"ר קונדריאה

הדלקות עשויות להיות קשורות לירידה בתנגודת עקב גיל המעבר אך עליך לבצע ברור אורוגינקולוגי לבדיקת תפקוד כיס השתן ושארית שתן ואאפשרות של חדירת הסרט לכיס השתן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה