בריחת שתן אי שליטה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/08/2003 | 02:17 | מאת: נישה

לד"ר גורדון שלום רב. אני בת 60. לפני שנתיים נותחתי על ידך בניתוח להרמת שלפוחית השתן, וכריתת רחם ושחלות. לצערי הרב, כיום , יש לי בעיה של דליפת שתן כתוצאה מחוסר התאפקות. כשאני מגיעה הביתה, קשה לי מאד להתאפק, ויש לי דליפת שתן, ללא יכולת לעצור את הדליפה. בזמנו,בעת הניתוח, לא עברתי TVT האם יש לכך קשר? עלי לציין שאין לי דליפת שתן במאמץ או בעיטוש. מה הפיתרונות האפשריים לבעיה? האם תרגול ריצפת האגן תעזור? אודה לך על תשובתך בתודה ובברכה נישה

19/08/2003 | 12:13 | מאת: ד"ר דוד גורדון

שלום לך הפיתרון לבעייתך איננו ניתוחי אלא תרופתי או תרגולי. לפני כן רצוי לבצע בדיקת תפקוד שלפוחית השתן.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה