בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/08/2009 | 21:51 | מאת: איריס

אני בת 40, בריאה וספורטיבית, אני שותה לאחרונה הרבה מים, אך יש תופעה שאני לא מצליחה להתאפק הרבה ופשוט נוזל החוצה, מה לעשות ומאיפה מתחילים לבדוק? רק חיזוק רצפת האגן בתרגילים...???? תודה על תשובתך, פעם ראשונה בפורום, אני בטוחה כי שאלתי חוזרת על עצמה אבל בכל זאת תודה עבור התיחסותך

19/08/2009 | 22:38 | מאת: ד"ר קונדריאה

את מפתחת כנראה שלפוחית רגיזה. פני לאורוגינקולוג לברור. הטיפול עשוי להיות ביופידבק או טיפול תרופתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה