דליפת שתן/ שאלה לגבי תרופות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/08/2009 | 11:05 | מאת: ח.פ

פניתי לאורולוג בשל דליפת שתן, דחיפות במתן שתן ולפעמים לא מתרוקנת לגמרי. קיבלתי מהאורולוג כדורים השם נירווקסל - פעמיים ביום וכן משחה למריחה בשם אובסטין קרם. כשקראתי את העלון לא מוזכר שם טיפול בדרכי השתן אלא רק בבעיות עיכול וכמו כן המשחה הינה הורמונלית. שאלתי האם תרופות אלו אותן קיבלתי מתאים לטיפול בתלונותי. בתודה חיה

15/08/2009 | 19:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

היא מתאימה אך יש טובות יותר. פני לאורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה