מתקפת דלקות וחיידקים על השלפוחית שלי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/07/2009 | 12:39 | מאת: לי

שלום רב, מה יכולה להיות הסיבה לזהומים חוזרים בשלפוחית השתן? כאבים וקושי בהטלת שתן....ולחיות שנים על אנטיביוטיקה בכל התקף 10 ימים בערך...בממוצע אחת לחודשיים....בריחת שתן...משולבת עם התופעה וזה מקשה על החיים.... שמתי לב שתמיד זה מתחיל בנרתיק...בלי קיום יחסים, עובר לשתן או דרך דלקת או פיטריה..זה בא באופן מהיר לא מספיקה להיתאושש מהקודם ומגיע הבא אחריו.... אני בת 53 ועדיין עם מחזור סדיר וגם במחזור כאילו מתפתחים חיידקים שפוגעים בשלפוחית....אייך אפשר למנוע את הצרות האלה? הקושי בלתי נסבל יותר.. תודה על עזרתך.

24/07/2009 | 18:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

לאחר ברור אורוגיחנקולוגי יתכן ותזדקקי להורמונים מקומיים, חמוציות, טיול אנטיביוטי מונע או טיפולים אחריןם לפי הממצאים.בברכה

28/07/2009 | 19:28 | מאת: א.ק.

נכנסתי לפורום בדיוק לחפש מידע באותו נושא אני בת 52 וסובלת מדלקות שתן חוזרות כבר 25 שנים...טיפולים אנטיביוטים אינסופיים כמעט כל חודש. אצלי זה מגיע מיד אחרי יחסי מין. היו תקופות ארוכות שלקחתי כדור אנטיביוטיקה אחרי כל מגע מיני וזה מנע באמת את הדלקות אבל לאחרונה גם זה לא עוזר ואני אובדת עצות. אשמח מאד אם יש לך רעיון לחיפוש פתרון כי כפי שאת אומרת זה פשוט סיוט. א.ק.

03/08/2009 | 19:22 | מאת: לי

נסי פרוביוטיקה לנרתיק ישירות, שמעתי ממחקרים שזה עוזר הכי הרבה....

06/08/2009 | 11:24 | מאת: איב

תודה על כל הטיפים את חושבת שהחיידק בא מהנרתיק? (אצלי מדובר בe-coli ) אני נדבקת בחיידק זה בשתן רק רק רק אחרי יחסי מין אז אני תמיד חשבתי שזה מבן הזוג כם אם יש לי חיידק זה בנרתיק...אז תיאורטית יכול לתקוףך בכל הזדמנות אז איך את מסבירה שרק בעקבות יחסי מין? לשאלתך אני גם סובלת מטחורים... בכל אופן אני מקבלת את הטיפים שלך בברכה האם הצלחת לעזור לעצמך???????????????

07/08/2009 | 14:04 | מאת: לי

איב שלום, אני עם אותו חיידק בימים אלו ומקבלת זינט 500 מ"ג פעמיים ביום.כדור חזק מאוד. אם תבררי הוא חיידק צואתי, ויש טיפים לניגוב הפוך. ושמירת הגיינה בנרתיק, הבעל למעשה עוזר לחיידק לחדור .[אני לא מצליחה להגיע עם בן זוגי בכלל ליחסים בגלל זה}לכן זה לא הוא ..[תמיד הם אשמים] אצלי לעזעזל לא עובר...אני עכשיו מנסה את הטבליות הנרתיקיות, אם תרצי לכתוב לי יש לי אימייל [email protected], אני אשמח לקבל את שלך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה