לחץ בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/07/2009 | 09:14 | מאת: דליה

שלום,מזה תקופה של למעלה מחצי שנה אני סובלת מלחץ בשלפוחית השתן, אשר מתבטא בהליכה לשירותים בתכיפויות ולחץ גורם לכאב. הופניתי לבדיקות רבות כגון: אולטראסאונד, C.T. , תרבית שתן וכו'...הכל היה תקין. אני נוטלת כדורים כמו DETRUSITOL, ROWATINEX וכ"ו אשר עוזרים לי לתקופה קצרה של שבועיים-שלושה, אך לאחר מכן אני נאלצת לשנות את הסוג מכיון ואינם מועילים יותר.אני כבר נואשת מהמצב, האם יש עוד משהו שניתן לעשות?

24/07/2009 | 18:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לעבור ברור מלאט אצל אורוגינקולוג יש אפשרויות טיפוליות רבות נוספות. ביופידבק כדורים קוצבים וניתוחים. בברכה

31/08/2009 | 23:16 | מאת: מירי

שלום מזה יומיים יש לי כאב לאחר מתן שתן, אני מרגישה משיכה חזקה לאחר מתן השתן, כמו משיכה של השלפוחית למטה , אין לי צריבה כמו במצב של דלקת רק משיכה כלפי מטה ומצב של אי נוחות וכאב, כמו לקראת סוף ההריון, במה מדובר? אשמח לקבל את תשובתכם

31/08/2009 | 23:16 | מאת: מירי

שלום מזה יומיים יש לי כאב לאחר מתן שתן, אני מרגישה משיכה חזקה לאחר מתן השתן, כמו משיכה של השלפוחית למטה , אין לי צריבה כמו במצב של דלקת רק משיכה כלפי מטה ומצב של אי נוחות וכאב, כמו לקראת סוף ההריון, במה מדובר? אשמח לקבל את תשובתכם

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה