ממה נגרמת התופעה של בריחת שתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/08/2003 | 10:20 | מאת: מירי

שלום ממה נגרמת התופעה של בריחת שתן? מירי

16/08/2003 | 15:58 | מאת: נירה כהן צוברי

בריחת שתן בהריון תופעה נפוצה שנגרמת מלחץ ההריון על שרירי רצפת האגן,שכתואה מכך נחלשים וההתבטאות לכך היא בריחת שתן בעיקר במאמץ-שיעול עיטוש וכד' חשוב מאוד להתחיל לעבוד על חיזוק השרירים כבר בהריון וכו מיד לאחר הלידה. כדי לקבל הדרכה נכונה לביצוע התירגול פני למכון לפיזיותרפיה אליו את שייכת ותקבלי ההדרכה.

19/08/2003 | 12:18 | מאת: ד"ר דוד גורדון

מבחינים בשני סוגים עקריים של דליפת שתן. 1 איבוד שתן במאמץ 2 איבוד שתן בשל תכיפות ודחיפות מצב הקרוי שלפוחית בלתי יציבה

22/08/2003 | 22:20 | מאת: חגית

איך מטפלים בבריחת שתן מהסוג השני - תכיפות ודחיפות?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה