פחד קהל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/12/2001 | 21:36 | מאת: ליאת

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אני סטודנטית שנאלצת לערוך פרזנטציות מול קהל רחב, ובכל פעם אני נתקלת באותה בעיית חרדה שמלווה בחוסר ריכוז וגמגום מביך האמת אני נתקלת בבעיה לא רק בסיטואציות האלה, דבר שגורם לי פשוט להעדיף לא לדבר. רציתי לדעת כיצד אוכל לטפל בבעיה תודה

19/12/2001 | 10:00 | מאת: מילי

היי, נשמע דוגמא לחרדה חברתית. נראה לי שניתן לברר את הנושא בפורום פסיכיאטריה ופסיכולוגיה. וגם לרשום "חרדה חברתית" במנוע חיפוש שלמעלה משמאל. מילי

19/12/2001 | 16:02 | מאת: ליאת

תודה

פחד בפני קהל הינה תופעה ידוע ומוכרת, והיא לעתים עוזרת לנו להיות יותר מבוקרים ושקולים בדוברים מול קהל. ישנם טכניקות שונות להתגבר על המבוכה במצב זה, בין היתר להודיע לקהל שאת מתרגשת ולא לנסות להסתיר את ההרגשה! תוכלי לפנות לקלינאי תקשורת כדי לברר עוד צורות להתמודד עם התרגשות זו, שהינה טבעית ושכיכה מאד. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה