גימגום פיתאומי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/11/2013 | 13:51 | מאת: בת אל

שלום בני בן שנתיים ושלושה חודשים. יום אחד שבו אני ואביו התווכחנו מולו בצהרים ,ובערב אבא שלו צעק עליו והעניש אותו בפעם הראשונה ,הוא התחיל לגמגם אפילו כאשר עליו לומר מילה אחת כמו את שמו. האם יש סיבה לדאגה? זה דעך אחרי שבוע וחזר...

אין מה לדאוג, זה שלה נורמלי בהתפתחות השפה והדיבור... אתם קושרים את זה למה שקרה מסביב בגלל רגשות אשם ואי נוחות למה שהיה, זהו! ילידם גדלים בבתים שאנשים רבים ולעתים גם הם מוענשים...!

10/11/2013 | 21:34 | מאת: בת אל

תודה.. שכחתי לציין שגם חזר לרייר על אף שאת צמיחת השיניים סיים לפני כחצי שנה, הריור קיים גם בימים שאינו מגמגם.האם יש לכך הסבר? שוב תודה

אולי..... הצטטנות, חוסר תשומת לב, מתח שרירים בפנים, עיסוק במשחק...וכו'

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה