אפזיה אקספרסיבית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/07/2013 | 09:51 | מאת: נוי

שלום, חמתי אובחנה כסובלת מאפזיה אקספרסיבית, היא קיבלה מדבקות אקסלון ע"מ להקל על בעיות הזיכרון לטווח הקצר. עם זאת, ישנה תחושה של הדרדרות בדיבור ובהבנה שלה. אם אנחנו מדברים מהר היא לא מבינה וכשהיא רוצה לומר משהו והיא מתרגשת או מתביישת היא לא מצליחה. האם יש משהו נוסף שאנחנו יכולים להקל עליה? בדיקות מסוימות שנבין מדוע ההתדרדרות? אודה מאוד לתשובה.

אם יש התדרדרות, חשוב לפנות לרופא המטפל או לנאורולוג. לגבי התפקוד, האם היא אובחנה או טופלה על ידי קלינאי תקשורת? זאת הכתובת לגבי התפקוד, שיאפשר לעשות הערכה תפקודית וגם לתכנן תוכנית התערבות ייחודי לה. איחולי בריאות

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה