שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/01/2013 | 20:12 | מאת: אנה

שלום לך עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס לפני 3 חודשים. אחרי צרידות קשה שלא נעלמה כפי שהבטיחו לי - ואחרי בדיקת א.א.ג התברר שיש לי שיתוק במיתר השמאלי. רק עכשיו- אחרי 3 חודשים קיבלתי תור לקלינאית תקשורת האם יש סיכוי שזה יחזור לאיך שהיה? אני מרגישה שזה הולך ומחמיר וגם מתחילה בעיה של קוצר נשימה במיוחד כשאני מדברת הרבה? האם יש קלינאיות תקשורת המתמחות בבעיות של מבוגרים? אני צריכה לחפש מישהי מומחית או מה שהקופה מציעה לי זה בסדר? מודה לך על תשובה מהירה

אני ועוד כמוני מתמחים בטיפול לאחר ניתוח ושיתוק מיתר קול, אשמח לשוחח איתך ולהככן אותך הטל שלי 050-2099435 באיזה אזור את בארץ? לגבי השיתוק, לפעמים, בעבודה טובה ויציבה ניתן להחזיר את הקול ה"רגיל, ולפעמים יש צורך בטיפול ותר פולשני, הסברים באופן אישי בלבד.

28/01/2013 | 09:49 | מאת: אנה

שלום לך שוב אני מודה לך מאוד על תשובתך המהירה כרגע קש לי לדבר לי בטלפון בגלל הבעיה . אני מאשור חיפה- הצפון ואני דוברת ערבית את יכולה להמליץ כאן או מעדיפה באופן פרטי- טלפון או מייל? מודה לך שוב

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה