אפזיה ברוקה לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/11/2020 | 12:20 | מאת: דנה לוי

שלום, אני סטודנטית לעבודה סוציאלית, עושה את הכשרתי בבית חולים גריאטרי בטבריה. יש לי מטופלת שמשפחתה לא בקשר איתה עם אפזיה על שם ברוקה. היא אינטליגנטית מאוד והייתי רוצה למצוא לה קהילה שתתמוך בה בטבריה או באיזור. היא שבע שנים לאחר האירוע וכרגע בדיכאון, אני מלווה אותה ברמה הרגשית אבל גם מתוסכלת מלא להבין אותה. אשמח לשמוע על דרכים שיקלו על ההבנה שלי אותה וגם אולי רעיונות כיצד לשלב אותה בתוך הקהילה של בית החולים. היא לצערי "נופלת בין הכסאות" ורוב היום יושבת ורואה טלויזיה מדוכאת.

תיצרי קשר עם מכון אדלר בירושלים, לדעתי מתנהל מתוך מכללה האקדמית הדסה, בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה