תסמונת מוביוס חלקית מצד שמאל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/02/2019 | 12:56 | מאת: ליאת

שלום קוראים לי ליאת ואני בת 21 וחצי יש לי תסמונת מוביוס חלקית חצי פנים צד שמאל עם שיתוק אני מדברת ואוכלת רגיל אבל יש לי עין עצלה. אבל הדיבור שלי הקול הזה מאוד מציק לי זה מטעה הרבה אנשים שחושבים שאני אוטיסטית וצוחקים עליי השאלה אם יש ניתוח שאני יכולה לעשות כיום? הקול הכי מפריע לי..

מומלץ להפנות את השאלה לרופא אף אוזן וגרון המומחה בבעיות קול, יש כמה רופאים כאלה במספר בתי חולים, עליך לבקש הפניה למרפאת קול בבית חולים, אם אדע באיזה אזור בארץ, אוכל להמליץ לך על בית חולים ספציפי, בנתיים כדאי. לך לברר בבית חולים קםלן, הדסה עין כרם, ביה״ח תל השומר, ועוד,,,

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה