תיסמונת עם שם מפחיד.

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/12/2002 | 13:16 | מאת: עדו בן צבי

לבן שלנו יש הפרעות בתקשורת. זה ברור. לפי מה שקראנו ברשת האינטרנט, הוא אינו אוטיסט. ככל הנראה, יש לו תסמונת עם שם גרוע. שם שמלקק את האגו של ההורים וגורם להם לחשוב שנעים להם לחשוב שזו הבעיה של הילד. יש לו כנראה תסמונת שהוגדרה לראשונה רק לפני 10 שנים. ''תסמונת איינשטין''. הזמנו כמה ספרים בנושא מחנות 'אמזון'. בהשקעה של קצת כסף נוכל לדעת אם באמת סביר שזו הבעיה שלו, מי הרופאים הבודדים בעולם שמטפלים בה ומה אנחנו צריכים לעשות בעצמנו. רציתי רק לדעת, מישהו פה התנסה בדבר כזה או שאולי השאלה שלי הקדימה בכמה שנים.

תסמונת איינשטיין???? לא שמעתי עליה, אולי יש לה שם נוסף? אשמח לדעת מה הוא!

23/12/2002 | 10:21 | מאת: עדו בן צבי

אין לי מושג אם יש לה שם אחר. הזמנו ספר עליה. אישתי ואני מקווים שזו לא מלכודת להורים שפוגשים את הנושא בפעם הראשונה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה