דלקת בבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/12/2000 | 11:43 | מאת: ענת

שלום רב לפני ארבע שנים התנפחו לי מאד הבלוטות מתחת לסנטר+כאב הייתי במיון ושם אובחן SIALOADENITIS קיבלתי אוגמנטין וזה עבר אתמול זה קרה שנית ההתנפחות גדולה מאד הייתי אצל רופאת המשפחה והיא טענה שזה שוב אותו דבר ושוב קיבלתי אוגמנטין שאלתי היא האם התופעה אמורה לחזור כל פעם מחדש? בתודה מראש ענת

10/12/2000 | 19:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

נשמע שמדובר בדלקת של בלוטת הרוק התת לסתית. ארועים חוזרים שכאלו מחייבים בירור לשלילת אבן שחוסמת את נקוז הבלוטה או הצרות אחרת. עלייך להבדק ע"י מומחה אאג וזה יפעיל שקול דעת לגבי הצורך בצילומי רנטגן, אולטרה סאונד וכו'.

מנהל פורום אף אוזן גרון