בעיות ראיה ועיניים אדומות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/06/2000 | 20:02 | מאת: יוסי

בתקופה האחרונה יש לי בעיה אני רואה לפעמים חלקיקים צפים בשדה הראיה,כמו כן אני צריך יותר להתאמץ כדי לקרוא,(במיוחד כתב שחור על רקע לבן),ויש לי בעיה שנמשכת הרבה שנים והיא אדמומיות בעיניים. יש לציין שאני עובד בחברה למחשבים,כך שרוב שעות היום אני מול צג המחשב, ואני לא מרכיב משקפיים. איס סוג טיפול אתם ממליצים? בתודה מראש.

01/07/2000 | 23:20 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום יוסי הגעת לפורום אף אוזן גרון. נסה להוועץ ברופא עיניים. בהצלחה

01/07/2000 | 23:39 | מאת: לילית/נטורופטית

ליוסי שלום! עצה ראשונה: בירור רפואי ואופטי עצה שניה: תרגילי עיניים, ללא קשר לתוצאות הבדיקה הרפואית. התרגילים מרפים את המתח משרירי העיניים, ומחזקים אותם. הדרכה לפי הספרון: "ראייה משופרת ללא משקפיים" של הארי בנג'מין לפי שיטת בייטס . מניסיוני האישי - אלה תרגילי חובה לעיניים רגישות. עצה שלישית: רטיות מתמצית הצמח יופרזיה (euphrasia off) למשך 10-15 דקות ביום.. עצה רביעית: תשקיע בבריאות, ושמור עליה. לילית/ נטורופטית

מנהל פורום אף אוזן גרון