דלקת באוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/10/2000 | 09:16 | מאת: יוכי

שלום רב, אני סובלת כבר כמה שנים מדלקות באוזן התיכונה , הדלקות מגיעות מדי פעם מלוות בכאבים חזקים אני מטופלת בכל מני סוגי אנטיביוטיקה שלפעמים עוזרות ולפעמים לא. שאלתי היא מה עושים ?? אין אפשרות לסיים עם הבעיה אחת ולתמיד למה זה פתאום הופיע ולמה זה פשוט לא נעלם ? האם יש איזה שהוא טיפול שיסיים את הבעיה אחת ולתמיד? או שפשוט נגזר עלי לסבול כל פעם מחדש??? מחכה לתשובה יוכי

10/10/2000 | 18:44 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום יוכי כדי לענות ברצנות עליי לדעת פרטים רבים נוספים כמו גילך, עישון, אלרגיות, מחלות אף וסינוסים, מחלות נוספות, תרופות, מחלות במשפחה, וכמובן לבדוק אותך ביסודיות כולל בדיקת שמיעה. אנא גשי לייעוץ רציני אצל מומחה א.א.גרון. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון