כל הזמן אני שואלת מה??

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/10/2000 | 09:14 | מאת: ענבר

שלום, אני בת 29 וכל אחד שמדבר אתי אני ישר שואלת מה עוד לפני שהוא מסיים, ומבקשת שיחזרו שוב על הנאמר. כולם צוחקים ואומרים לי שאני חרשת. בגיל 17 נקרע לי חצי מעור התוף אך עד כמה שידוע לי הוא התאחה. אין סיכוי שיש לי בעיות שמיעה כי אני שומעת הכל. מה זה יכול להיות?

10/10/2000 | 18:42 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ענבר או שישנה אצלך הפרעה בקשב ( בעיות ריכוז, חרדה ,הפרעות בתקשורת בין אישית, מבוכה וכו) או שבאמת אינך שומעת טוב. כדאי לעבור בדיקת א.א.גרון, לוודא תקינות של האזניים ולהחליט על צורך בבדיקת שמיעה. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון