כאבי גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/03/2002 | 07:25 | מאת: ריקי

לפי דעתי כאבי הגרון שיש לי בחצי השנה האחרונה הם ויראליים ולא מסטרפטוקוק c שנמצא אצלי בגרון. כתבתי לך שגם פטמיות הטעם מוגדלות ויש לי כאבי עיניים. איזה זיהום ויראלי יכול להימשך כל כך הרבה זמן? הייתי כבר אצל הרבה רופאים ואף אחד לא יודע. כולם אומרים לחכות בסבלנות, אך חצי שנה זה מוגזם. משהו לא בסדר. יש בדיקות שכדאי לבקש בקופ"ח? בגלל מעורבות הגרון, הפה והעיניים יש לדעתי זיהום חמור.

21/03/2002 | 14:48 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נשמע כבעייה מורכבת. יש אפשרויות רבות, כגון רינוסינוסיטיס, לחץ נפשי, רפלוקס של חומצה. אולי אפילו כדאי לבדוק את הלב (אנגינה פקטוריס משמעותה כאבי גרון שמקורם בלב או בחזה).

מנהל פורום אף אוזן גרון