תחושת חנק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/02/2002 | 22:03 | מאת: רוגד

אני מרגיש מין תחושת גירויים וחנק בגרון , מלווה בשיעול והרגשה של גוף זר שנמצא בגרון. לפעמים קושי קלוש בזמן בליעת מזון מוצק. לפעמים מתווסף לכל זה לחץ בחזה ותחושה כללית מאוד לא טובה עשיתי בדיקות אצל רופא "אף אוזן גרון" עברתי בדיקת הדמיה : ושט קיבה וטריסריון כל הבדיקות תקינות פרט לרפלוקס קלוש מהקיבה לושט מה עלי עוד לעשות על מנת לפתור את הבעיה? בתודה מראש

24/02/2002 | 13:05 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לטפל ברפלוקס "הקלוש" - זאת הבעייה, ופתרונה יביא , קרוב לודאי, מזור ושמחה לחייך.

26/02/2002 | 00:42 | מאת: רוגד

תודה לך דר' האם יש תפעול תרופתי יעיל ? אם אפשר להתפטר מהמחלה הזאת ? אני נשמע פסימי כי שמעתי שזאת מחלה כרונית. ומה זאת המחלה הזאות .? מה בעצם השתבש בגופי? ולמה ..? הערה: קראתי בפורום שצריך לעשות דיאטה. בתודה מראש רוגד

מנהל פורום אף אוזן גרון